22. TURNIR ULICA… STARTAT ĆE 21. LIPNJA 22. TURNIR ULICA… STARTAT ĆE 21. LIPNJA
PETRINJA – Pod pokroviteljstvom petrinjskog gradonačelnika i Petrinjskog sportskog saveza, a u organizaciji Nogometnog kluba Mladost, u petak, 21. lipnja, startat će tradicionalni 22.... 22. TURNIR ULICA… STARTAT ĆE 21. LIPNJA

PETRINJA – Pod pokroviteljstvom petrinjskog gradonačelnika i Petrinjskog sportskog saveza, a u organizaciji Nogometnog kluba Mladost, u petak, 21. lipnja, startat će tradicionalni 22. malonogometni turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje.

Prijave se obavljaju u uredništvu Petrinjskog radija i Caffe baru Code, te 30 minuta prije izvlačenja skupina i parova koje će biti 20. lipnja, od 20 sati, na Gradskom rukometnom stadionu. Kotizacija za seniorske momčadi je 500, a veteranske 300 kuna.

Medijski pokrovitelji turnira su Petrinjski radio i Portal 53.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.