Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
turnir-n

23. turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje startat će 03. srpnja

PETRINJA – Nakon sastanka članova Organizacijskog odbora za ovogodišnji tradicionalni, 23. turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića i Petrinjskog sportskog saveza, a u organizaciji Nogometnog kluba Mladost, odlučeno je kako će startati u petak, 03. srpnja.

Prijave se obavljaju do 02. srpnja u uredništvu Petrinjskog radija ili 30 minuta prije izvlačenja skupina i parova koje će biti u 20 sati na Gradskom rukometnom stadionu gdje će turnir biti i održavan.

Kotizacija je 500 kuna, a mogu sudjelovati momčadi sastavljene isključivo od igrača koji imaju prebivalište na području Grada Petrinje. Momčadi mogu biti sastavljene samo s područja koje je odredio organizator (12 područja), a s istog zadanog područja može se prijaviti neograničen broj momčadi.

Nagradni fond je 1. mjesto: 5.000,oo, 2. mjesto: 3.000,oo, 3. mjesto 2.000,oo kuna.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X