„48 sati“ „48 sati“
VODICE/PETRINJA – Od 22. do 24. studenog u organizaciji Udruge gradova Republike Hrvatske i poslovnog tjednika Lider u hotelu Olimpia Sky u Vodicama održan... „48 sati“

VODICE/PETRINJA – Od 22. do 24. studenog u organizaciji Udruge gradova Republike Hrvatske i poslovnog tjednika Lider u hotelu Olimpia Sky u Vodicama održan je skup koji okuplja gradonačelnike i poduzetnike “48 sati”. Ove godine ovaj skup okupio je preko 350 sudionika koji su aktivno sudjelovali na mnogobrojnim izlaganjima i okruglim stolovima.

Konferencija je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike te Ministarstva financija, a  obuhvaćala je niz aktualnih tema poput budućnosti Hrvatske i lokalnih samouprava, gospodarenja otpadom i razvoja turističke i održive zajednice.

Ovom događaju prisustvovao je i petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Darinko Dumbović koji se ovom prilikom sastao sa resornim ministrima i ostalim kolegama gradonačelnicima i načelnicima s kojima je razgovarao o mnogobrojnim zajedničkim temama i iskustvima.

 

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.