Izbornik
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 9.do 13.ožujka

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 9. do 13. ožujka 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži nastavlja se sanacija cjevovoda u Ulici Mile Wood.
  • Dovršava se izrada AB okana u Ulici M. A. Reljkovića te na kolektoru kod Lonije a na Šetalištu K. Knežića izrađivat će se kućni priključci.
  • U Ulici Katarine Zrinski te u Ulici 6. kolovoza izvodit će se probni iskopi a u Ulici P. R. Vitezovića nastavlja se ugradnja kanalizacijskog cjevovoda.
  • Vezano uz vodoopskrbu, montaža fazonskih komada u zasunskim oknima nastavlja se u Ulici Gromova. Opločenje oko hidranata trajat će u Ulicama Gromova i Otona Kučere a izgradnja ductila vodovoda u Nemecovoj dok će na Šetalištu K. Knežića trajati i radovi na postavljanju vodovodnih cijevi.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se radovi na sekundarnom vodu u ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Nastavlja se s pripremom kolničke konstrukcije za asfaltiranje.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X