maskeuniverzalna

Zaštitne maske možete naručiti na 099/529-49-42

PETRINJA – Grad Petrinja do sada je podijelio više od sedam tisuća maski, nove se šivaju i zbog ogromnih narudžbi koje ima tvrtka koja šiva ove maske, u ovom trenutku nemoguće je zadovoljiti sve potrebe. No iz Petrinjske kuće zdravlja obavještavaju sve građane kako svoje maske mogu naručiti na novi broj mobitela 099/529-49-42. Mole se građani da bez potrebe ne dolaze u Petrinjsku kuću zdravlja, jer će im nakon narudžbe, maske biti dostavljene putem volontera.

Ujedno u nekoliko navrata dolazilo je do prekida uspostave telefonske linije Stožera Civilne zaštite Grada Petrinje 515-234, ali i brojeva Petrinjske kuće zdravlj 813-384, a poteškoće su nastale nakon potresa u Zagrebu uslijed kojega je izbio i požar na dijelu zgrade Hrvatskog Telekoma u Draškovićevoj ulici. Iako je požar brzo ugašen, zbog sigurnosti vatrogasaca pri gašenju je isključeno napajanje električnom energijom za taj dio grada, što je prouzročilo duže otklanjanje poteškoća.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X