dompetrinja

Korisnicima Doma omogućen izlaz iz Doma te ulaz za posjetitelje

PETRINJA – Iz Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja obavještavaju kako su od 1. lipnja dopuštene posjete korisnicima Doma uz prethodnu najavu, svaki dan ujutro od 10 do 12 sati, te popodne od 14 do 18 sati. Pritom se zamoljavaju pokretni korisnici da, ukoliko vremenske prilike to dopuštaju, posjete primaju u vanjskom dijelu Doma.

„Posjetiteljima se na ulazu u Dom mjeri tjelesna temperatura, moraju dezinficirati ruke i obuću, evidentirati se, potpisati izjavu na ulazu u Dom, te nositi zaštitnu masku za vrijeme posjeta. Omogućuju se izlasci korisnika izvan Doma, kao i odlazak u kućanstva obitelji, na izlete, ljetovanja i slično, uz potpisivanje propisanih izjava. Omogućuje se i dostava svih namirnica bez prethodne pohrane.“, ističu u svojoj obavijesti iz petrinjskog Doma za starije i nemoćne osobe.

„Zahvaljujemo što se pridržavate svih propisanih mjera, kako bismo svi zajedno zaštitili naše najugroženije članove društva.“, poručuje Magdalena Komes, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X