Izbornik
drva_ww

Policija provela kriminalističko istraživanje zbog krađe drva

PETRINJA – Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u razdoblju od 15. svibnja do 2. lipnja, u šumi na području Petrinje u mjestu Vratečko, posjekao i ukrao 22 stabala hrasta i graba. Ovom krađom počinjena je šteta od oko 2000 kuna, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Sredinom svibnja, nepoznati počinitelj je u šumi na sisačkom području u mjestu Novo Selo Palanječko, posjekao i ukrao 3 stabala hrasta, čime je nadležnu šumariju oštetio za oko 2700 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnijeta kaznena prijava.

Jučer, 2. lipnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Topolovac, na lekeničkom području, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 61-godišnjaka te ukrao novac i zlatni nakit. Zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X