O prevenciji fizičkog kažnjavanja djece O prevenciji fizičkog kažnjavanja djece
Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Dječji odjel organiziraju razgovaraonicu na temu „O prevenciji fizičkog kažnjavanja djece“... O prevenciji fizičkog kažnjavanja djece

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Dječji odjel organiziraju razgovaraonicu na temu „O prevenciji fizičkog kažnjavanja djece“ koja će se održati u četvrtak 27. travnja 2017. u Dječjem odjelu s početkom u 11 sati. Na razgovaraonici koju će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor bit će riječi o roditeljskim ulogama, roditeljskom autoritetu, postavljanju odgojnih granica i štetnim posljedicama fizičkog kažnjavanja djece po njihov rast i razvoj. Ova razgovaraonica dio je volonterskih aktivnosti projekta SuPER – Susreti podrške, edukacije i rada koji je podržan od Grada Siska.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.