mla-met

U prijateljskom ogledu Mladost „podarila“ Metalcu „pola tuceta“ pogodaka

PETRINJA – U drugoj prijateljskoj utakmici, u sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva 3. HNL – Središte, nogometaši petrinjske Mladosti ugostili su županijskog prvoligaša, momčad Metalca iz Siska od koje su bili bolji 6:0.

Prvi pogodak uslijedio je u 16. minuti kada se Đusi probio po desnoj strani uz poprečnu crtu igrališta i na prvoj vratnici pronašao Abramovića koji je spretno smjestio loptu u donji kut vratara Šnajdera. Nakon toga, u 28. minuti, Mihaljević je vodio loptu rubom kaznenog prostora i onda na 18 metara uposlio Cerjaka koji je odmah naciljao gornji lijevi kut gostujućeg vratara. Ubrzo zatim, u 31. minuti, Lihić se odlučio na udarac s 20-ak metara, ali vratnica je spriječila ulazak lopti u mrežu.

U drugom dijelu, kada su uslijedile i brojne zamjene, golijada je nastavljena, najprije u 68. minuti kada se ovaj puta Baniček probio uz rub igrališta po lijevoj strani i onda na „petercu“ pronašao Cerjaka koji je naciljao donji desni kut vratara Miokovića. U 78. minuti i Lovrić se upisao u strijelce iz kaznenog udarca kada je prethodno u sredini kaznenog prostora, u izglednoj prigodi, oboren Filipović. Lovrić je bio asistent i Cerjaku u 83. minuti koji je iz trka, s 10-ak metara, poslao loptu pod vratnicu, a potom je nakon proboja po desnoj strani na suprotnoj pred vratima pronašao Dumbovića koji je iz blizine postavio konačnih 6:0.

Novu prijateljsku provjeru Mladostaši će imati u srijedu, 29. siječnja, od 17.30 sati, kada će na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona ugostiti županijskog prvoligaša Banovac iz Gline.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X