PETRINJA – Rukometni klub Petrinja i Ženski rukometni klub Petrinia pozivaju djevojčice i dječake na upis u školu rukometa. Ukoliko želite igrati rukomet i...

PETRINJA – Rukometni klub Petrinja i Ženski rukometni klub Petrinia pozivaju djevojčice i dječake na upis u školu rukometa. Ukoliko želite igrati rukomet i biti dio najtrofejnijeg momčadskog sporta, slobodno im se možete javiti i uključiti u neku od ekipa. Ono što vam jamče su zabava, učenje, natjecanje i igra. Pozivaju sve djevojčice i dječake rođene 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. godine neka im se jave. Kontakt: Slaven Kadečka, mag.prim.educ./trener rukometa, 099/ 837 3242.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.