Izbornik
policijauniverzalnagore

U prometnoj nesreći teže ozlijeđena 21-godišnjakinja, vozila sa 1,04 promila

SISAK – U mjestu Kletište sinoć oko 22 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica teže ozlijeđena. Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjakinja iz Zagreba, upravljala osobnim automobilom kutinskih registracija i po izlasku iz zavoja brzinu kretanja nije prilagodila uvjetima na kolniku, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila, slijetanja s kolnika i višestrukog prevrtanja. Alkotestiranjem vozačice utvrđena je koncentracija alkohola od 1,04 promila. Zbog zadobivenih ozljeda, vozačica je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja, vozačica će biti prekršajno prijavljena.

Policija je tijekom srijede 19.veljače od 10 do 14 sati na autocesti A11 provela preventivno represivnu akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila. Sankcionirano je 16 vozača koji se nisu pridržavali ograničenja brzine. Najveća brzina bila je 184 kilometra na sat, a izmjerena je kod vozača automobila njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin.

Policija traga za počinitelje koji je od 14.do 20.veljače u mjestu Kinjačka provalio u kuću 45-godišnjaka iz koje je ukrao televizor, bušilicu i motornu pilu. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 1500 kuna zaprimljena je kaznena prijava. U mjestu Husain, u dvorištu 41-godišnjaka zbog kvara na električnih instalacijama, izbio je požar na parkiranom osobnom automobilu kutinskih registracija. Požar je ugasio vlasnik, a šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća kuna. U četvrtak 20.veljače u Popovači, policijski službenici su zatekli 19-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 30 grama droge amfetamina i 25 grama droge marihuane. Istovremeno, u Velikoj Ludini policija je zatekla 24-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 7,5 grama marihuane. Od njih je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljeni nadležnom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X