Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Akcija u prometu na A3

U ponedjeljak, 18. studenog od 10 do 14 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Kutina su na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac proveli akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila, koja je mjerena uređajem „Lasercam04“.

Sankcionirano je 50 vozača koja se nisu pridržavala ograničenja brzine i to 42 vozača za prekršaj vožnje od 10 do 30 km/h veće od dopuštene te osam vozača za prekršaj vožnje od 30 do 50 km/h veće od dopuštene. Najveća brzina tijekom akcije bila je 196 km/h, izmjerena za osobni automobil Škoda kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin.

Policijski službenici su u ovoj akciji utvrdili i šest prekršaja nepoštivanja prometnog znaka te je izvršeno alkotestiranje 32 vozača kojima nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X