Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Image00005

Aktivisti Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ posjetili umirovljenike sisačkog Doma

SISAK – Aktivisti Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ posjetili su umirovljenike ispred Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku u predblagdansko vrijeme kako bi im pokazali da misle na njih, iako zbog pandemije nisu s njima u izravnom kontaktu. Ispred Doma dočekale su ih ravnateljica Doma Ružica Čakširan i socijalne radnice Doma Jasmina Šestan i Vanja Podgoršek.

Voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor pojasnila nam je svrhu današnjeg susreta: „Došli smo danas kod naših prijatelja umirovljenika kako bi im predali 60-ak kreativnih uradaka (patuljci, anđeli i sl.) sačinjenih od recikliranih materijala povodom nadolazećih blagdana. S obzirom da zbog pandemije nismo mogli imati zajedničke radionice s umirovljenicima koje provodimo zadnjih nekoliko godina, zaposlenica Višnja Jendričko i volonterke su same napravile razne blagdanske ukrase i ovom prilikom darujemo ih umirovljenicima – uz želje za dobrim zdravljem, strpljenjem, blagoslovljenim Božićem i ljepšom Novom 2021. godinom. Zahvaljujemo upravi Doma na suradnji – vjerujemo u nova zajednička druženja. Kratak susret uz razmjenu pogleda kroz prozor i na samim vratima Doma bio je dovoljan da se svi skupa sjetimo naših lijepih druženja i obećamo jedni drugima da ćemo susrete nastaviti kada krizno vrijeme prođe“, pojasnila je Poredoš Lavor.

Navedena aktivnost dio je projekta Godine su samo broj II kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, financiran je sredstvima Grada Siska, a partner na projektu je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Na susretu su predali i straničnike za knjige koji su dio promotivnih materijala ovog projekta.

  • Image00001
  • Image00002
  • Image00003
  • Image00004
  • Image00005
  • Image00006
  • Image00007
  • Image00008
  • Image00009
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X