Alkoholiziranom vozaču i suvozaču oduzete lovačke puške Alkoholiziranom vozaču i suvozaču oduzete lovačke puške
U nedjelju, 22. listopada oko 20.30 sati, na autocesti A3 policijski službenici su zaustavili osobni automobil varaždinskih registracija, kojim je u smjeru Zagreba upravljao... Alkoholiziranom vozaču i suvozaču oduzete lovačke puške

U nedjelju, 22. listopada oko 20.30 sati, na autocesti A3 policijski službenici su zaustavili osobni automobil varaždinskih registracija, kojim je u smjeru Zagreba upravljao 25-godišnji vozač, dok mu je suvozač bio 53-godišnji muškarac.

Alkotestiranjem je obojici utvrđena alkoholiziranost i to vozaču od 1,77 promila, a suvozaču od 1,45 promila. Pregledom vozila uočene su četiri lovačke puške, dvije u vlasništvu 25-godišnjaka, a dvije u vlasništvu njegovog suvozača, za koje su posjedovali oružne listove za držanje i nošenje.

Kako su obojica bila pod utjecajem alkohola, temeljem Zakona o oružju puške, streljivo i oružni listovi su im oduzeti te će biti prekršajno prijavljeni po navedenom Zakonu, dok će 25-godišnjak zbog vožnje pod utjecajem alkohola biti prijavljen i po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.