Amy Macdonald objavila novo studijsko izdanje “Under Stars”! Amy Macdonald objavila novo studijsko izdanje “Under Stars”!
Amy Macdonald predstavlja potpuno novo studijsko izdanje “Under Stars“, koje je hrvatskoj publici od danas dostupno i u digitalnom obliku. Nakon što se krajem... Amy Macdonald objavila novo studijsko izdanje “Under Stars”!

Amy Macdonald predstavlja potpuno novo studijsko izdanje “Under Stars“, koje je hrvatskoj publici od danas dostupno i u digitalnom obliku.

Nakon što se krajem prošle godine nakon čak četiri godine pauze vratila s akustičnom verzijom pjesme “Down By The Water”, Amy Macdonald predstavila je i singl “Dream On“, koji se kao i prethodno navedena pjesma našao na novom studijskom izdanju “Under Stars“.

Produkciju novog albuma potpisuju Cameron Blackwood, Tim Bran, Roy Kerr te Mikey Rowe i Andrew Britton, koji su zaslužni i za produkciju već spomenute pjesme “Dream On”, za koju je predstavljen i prateći videospot.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.