Analiza stanja i potreba u kulturi – ispunite on line anketu! Analiza stanja i potreba u kulturi – ispunite on line anketu!
PETRINJA – Iz POU Hrvatski dom Petrinja pozivaju sve građane Petrinje i okolice da ispune online anketu o stanju i potrebama u kulturi u... Analiza stanja i potreba u kulturi – ispunite on line anketu!

PETRINJA – Iz POU Hrvatski dom Petrinja pozivaju sve građane Petrinje i okolice da ispune online anketu o stanju i potrebama u kulturi u gradu Petrinji.

„Prije nego odlučimo kojim ćemo pravcem nastaviti put, mudro je zastati, otvoriti kartu i prvo utvrditi gdje se točno nalazimo, zar ne?

Vođeni sličnom mišlju krenuli smo u pripremu ove ankete. Petrinja je grad bogate kulture i tradicije ali što je s kulturnom scenom našeg vremena? Je li ona prilagođena potrebama građana? Živimo u vremenu gdje se sve brzo mijenja. POU Hrvatski dom želi biti u skladu s vremenom u kojem živimo. Trebamo li kulturu na neki drugačiji način uvesti u živote sugrađana?

Cilj nam je kroz ovu anketu doznati što možemo popraviti u našem radu, kako možemo povećati sudjelovanja građana u kulturnom i društvenom životu lokalne zajednice, želimo od vas dobiti povratne informacije, detektirati probleme i povećati transparentnost naše ustanove. Također vjerujemo da će rezultati ove ankete biti korisni drugim javnim ustanovama u kulturi kao i gradskim udrugama koje provode društveno-kulturne programe. Naravno, ispunjavanjem ove ankete dajete korisne smjernice i gradskoj upravi te svima koji vole Petrinju i žele unaprijediti kulturnu scenu našeg grada.

Molimo ljude dobre volje, stanovnike Petrinje i okolice, da izdvoje 10-tak minuta svog vremena i klikom na donji link krenu u ispunjavanje online ankete. Zajedno možemo kulturu približiti svima.“

ONLINE ANKETA – Analiza stanja i potreba u kulturi

Anketa je pripremljena u sklopu projekta Kultura svima. Sadržaj ankete isključiva je odgovornost POU Hrvatski dom Petrinja.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.