Autocestom vozio brzinom od 207 km/h Autocestom vozio brzinom od 207 km/h
U ponedjeljak, 16. srpnja oko 19.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Mercedes, belgijskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba... Autocestom vozio brzinom od 207 km/h

U ponedjeljak, 16. srpnja oko 19.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Mercedes, belgijskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 207 km/h upravljao 47-godišnji državljanin Belgije. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.