Bernardić: „Rezultat na lokalnim izborima nije bio fantastičan, ali nije bio niti tako loš“ Bernardić: „Rezultat na lokalnim izborima nije bio fantastičan, ali nije bio niti tako loš“
ZAGREB – SDP je održao sjednicu svog Glavnog odbora na kojoj se raspravljalo o najnovijoj političkoj situaciji u zemlji kao i rezultatima na lokalnim... Bernardić: „Rezultat na lokalnim izborima nije bio fantastičan, ali nije bio niti tako loš“

ZAGREB – SDP je održao sjednicu svog Glavnog odbora na kojoj se raspravljalo o najnovijoj političkoj situaciji u zemlji kao i rezultatima na lokalnim izborima. Na početku Glavnog odbora, predsjednik SDP-a Davor Bernardić je održao govor u kojem je istaknuo kako je iza stranke teško razdoblje tijekom kojeg je stranka rekonstruirana.

Istaknuo je kako rezultat na lokalnim izborima nije bio fantastičan, ali nije bio niti tako loš te dodao kako je stranci želja da dokaže kako je u moralnoj kaljuži političke trgovine SDP drugačija stranka. „Vlast po svaku cijenu, a obraz nema cijenu, što se jasno vidjelo u petak“, rekao je Bernardić.

Poručio je kako svi trebaju raditi u interesu stranke. „Samo jak SDP znači jaku Hrvatsku“, kazao je Bernardić čiju su ostavku jučer zatražili istaknuti SDP-ovci kao što su Mirando Mrsić, Milanka Opačić i Ivan Klarin. Mrsić je istaknuo kako su građani već nakon prvog kruga lokalnih izbora dali jasnu poruku stranci.

„To je da u nama ne prepoznaju stranku koja zastupa njihove interese. To je jasna poruka SDP-u da se mora mijenjati“, rekao je Mrsić koji je istaknuo kako će se kandidirati za čelnog čovjeka stranke jer je spreman raditi za bolji SDP.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.