Bernardić: „Sutra ćemo tražiti opoziv ministra Marića“ Bernardić: „Sutra ćemo tražiti opoziv ministra Marića“
SISAK – Tijekom svog boravka u Sisku, predsjednik SDP-a Davor Bernardić je odgovorio na novinarsko pitanje kada će zatražiti opoziv ministra financija Zdravka Marića... Bernardić: „Sutra ćemo tražiti opoziv ministra Marića“

SISAK – Tijekom svog boravka u Sisku, predsjednik SDP-a Davor Bernardić je odgovorio na novinarsko pitanje kada će zatražiti opoziv ministra financija Zdravka Marića zbog cijele situacije oko afere Agrokor.

„Sutra. Netko treba biti odgovoran za ovaj udruženi ličilački pothvat u kojem je svatko znao, a svatko farbao svakoga. Na kraju ono što su prefarbali, prefarbali su hrvatske proizvođače i radnike i radnice koji rade u Konzumu i koji brinu o svojim obiteljima. U ovom udruženom ličilačkom pothvatu netko mora odgovarati“, odgovorio je Bernardić te se osvrnuo na činjenicu kako Hrvatska nema svog predstavnika u Srbiji gdje se također zahuktala rasprava oko Agrokora.

„To je sramota. Ukoliko ovaj zakon koji je donesen samo zbog jedne tvrtke učini da Hrvatska izgubi svoju imovinu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sloveniji bez sudjelovanja hrvatskih predstavnika tamo, to će biti ravno nacionalnoj veleizdaji. Hrvatska mora zaštiti svoje interese. Pozivam Vladu da se otrijezni. Ovo je Vlada propalih povjerenstava“, dodao je Bernardić. Na samom kraju predsjednik SDP-a je poručio kako simbole stradanja i otpora u Hrvatskoj trebamo obnoviti.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.