Biciklijada “Od Radića do Radića” odgođena za 1. srpanj Biciklijada “Od Radića do Radića” odgođena za 1. srpanj
U nedjelju 1. srpnja s početkom u 10 sati održava se biciklijada pod nazivom “Od Radića do Radića”. Biciklijadu, koja kreće iz Petrinje kod... Biciklijada “Od Radića do Radića” odgođena za 1. srpanj

U nedjelju 1. srpnja s početkom u 10 sati održava se biciklijada pod nazivom “Od Radića do Radića”. Biciklijadu, koja kreće iz Petrinje kod spomenika Stjepanu Radiću, a završava u Desnom Trebarjevu nedaleko od rodne kuće braće Radić, biciklijadu organiziraju Sisačko-moslavačka županija i Kulturni centar braće Radić u suradnji s Biciklističkim klubom “Roda”.
Biciklijada je organizirana povodom Dana Sisačko-moslavačke županije i rođenja Antuna i Stjepana Radića, beskompromisnih boraca za hrvatska prava, koji su 11. lipnja rođeni u Desnom Trebarjevu.
Biciklijada kreće iz Petrinje u 10 sati, a zatim se vozi preko Bresta, Vurota, Siska (sa zaustavljanjem kod crkve Sv. Kvirina), Martinske Vesi do Desnog Trebarjeva. Dolazak u Trebarjevo očekuje se oko 12.30 sati. Na cilju sve sudionike očekuje ručak i dobrodošlica domaćina.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.