Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
_MG_9939BPVUS

Biskup posjetio vrtić u Selima

SELA – Sisački biskup Vlado Košić posjetio je, u ponedjeljak 16. prosinca, u pratnji predstojnice Katehetskog ureda s. Smilje Čirko biskupijski Dječji vrtić svete Marije Magdalene u Selima. Tom prilikom, biskup se susreo ravnateljicom s. Krešimirom Katarić, djelatnicima vrtića i djecom.

Posjetivši odgojne skupine biskup je djelatnicama uputio riječi podrške i čestitke za predstojeću svetkovinu Božića i novu 2020. godinu. Djeca su biskupu prikazala program koji će izvesti na božićnoj misi u župnoj crkvi, a biskup ih je darivao slatkišima.

Tom prigodom ravnateljica s. Krešimira izvijestila je biskupa o organizaciji predškolskog odgoja i obrazovanja u vrtiću, podsjetivši kako su 5. prosinca veselo obilježili tri godine uspješnog djelovanja vrtića.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

Voda je ispravna za piće

PETRINJA – Kako saznajemo u Zavodu za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i Privredi Petrinja voda

X