Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije
BARI (ITALIJA) – Sportski plesni par Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia”, proteklog vikenda natjecali su se na međunarodnom turniru... Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije

BARI (ITALIJA) – Sportski plesni par Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia”, proteklog vikenda natjecali su se na međunarodnom turniru WDSF Bari Open u Bariju, Italija.
U tri dana natjecanja osim u svojoj starosnoj kategoriji – youth (starija mladež) natjecali su se i sa starijima, u kategoriji „odrasli“ što WDSF-ov (World Dance Sport Federation) pravilnik dopušta. U svojoj kategoriji, u konkurenciji 22 plesna para, od četvrt završnice kroz poluzavršnicu izborili su završnicu i u standardnim plesovima osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli drugo mjesto.
Vrhunac potvrde njihove izvrsnosti bio je nastup protiv odraslih, gdje su u konkurenciji od 57 sportskih plesnih parova prolazili iz kruga u krug izborivši na kraju završnicu i osvojili peto mjesto.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.