NeraValentinovo
Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije
BARI (ITALIJA) – Sportski plesni par Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia”, proteklog vikenda natjecali su se na međunarodnom turniru... Bjelac i Faizerakhmanova donijeli medalje iz Italije

BARI (ITALIJA) – Sportski plesni par Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia”, proteklog vikenda natjecali su se na međunarodnom turniru WDSF Bari Open u Bariju, Italija.
U tri dana natjecanja osim u svojoj starosnoj kategoriji – youth (starija mladež) natjecali su se i sa starijima, u kategoriji „odrasli“ što WDSF-ov (World Dance Sport Federation) pravilnik dopušta. U svojoj kategoriji, u konkurenciji 22 plesna para, od četvrt završnice kroz poluzavršnicu izborili su završnicu i u standardnim plesovima osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u latinsko-američkim plesovima zauzeli drugo mjesto.
Vrhunac potvrde njihove izvrsnosti bio je nastup protiv odraslih, gdje su u konkurenciji od 57 sportskih plesnih parova prolazili iz kruga u krug izborivši na kraju završnicu i osvojili peto mjesto.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.