Božićna čarolija u Petrinji – prijavite se na natjecanje za najljepši uređeni objekt! Božićna čarolija u Petrinji – prijavite se na natjecanje za najljepši uređeni objekt!
Turistička zajednica Grada Petrinje i Ceh ugostitelja udruženja obrtnika pozivaju vas da sudjelujete u natjecanju za najljepše uređene turističko-ugostiteljske i ostale uslužne objekte u... Božićna čarolija u Petrinji – prijavite se na natjecanje za najljepši uređeni objekt!

Turistička zajednica Grada Petrinje i Ceh ugostitelja udruženja obrtnika pozivaju vas da sudjelujete u natjecanju za najljepše uređene turističko-ugostiteljske i ostale uslužne objekte u sklopu akcije Božićna čarolija.

Ciljevi su poticanje poduzetnika na uređenje svojih objekata i doprinos uređenju našega grada u vrijeme Adventa u Petrinji.  Nagrade najljepšima uručit će se 19. prosinca u sklopu Adventa u Petrinji na Strossmayerovom šetalištu.

Prijaviti se mogu turističko-ugostiteljski objekti i ostali uslužni objekti na području grada Petrinje.

Prijave se primaju do 13. prosinca na br. 815-431 ili na mail kontakt@petrinjaturizam.hr

 Ocjenjuje se:

za turističko-ugostiteljske objekte         

  1. prigodno blagdansko uređenje
  2. blagdanska ponuda jela i pića
  3. doprinos obogaćivanju turističke ponude

Za ostale uslužne objekte

  1. prigodno blagdansko uređenje

Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Grada Petrinje.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.