Češko Selo nadigralo Posavinu iz Preloščice Češko Selo nadigralo Posavinu iz Preloščice
ČEŠKO SELO – U 16. kolu 3. ŽNL NS SMŽ nogometaši Češkog Sela ugostili su momčad Posavine iz Preloščice od koje su bili bolji... Češko Selo nadigralo Posavinu iz Preloščice

ČEŠKO SELO – U 16. kolu 3. ŽNL NS SMŽ nogometaši Češkog Sela ugostili su momčad Posavine iz Preloščice od koje su bili bolji 3:0.

Na samom početku, u 10.minuti, gosti su mogli neočekivano doći do vodstva, naime Stanoje Nikolić je sa svoje polovice igrališta ubacio dugu loptu pred domaća vrata, a u pokušaju da je izbaci domaći igrač Matković nes(p)retno ju je glavom skrenuo u vratnicu bez većih posljedica. Nakon toga, u 22. minuti, uzvratili su domaći u brzoj akciji u kojoj je lopta došla do Graonića koji je s 20 metara za nekoliko centimetara prebacio okvir vrata. U 25. minuti gosti su pokušali iz „slobodnjaka“, s 25 metara, ugroziti domaćeg vratara Klimentu, ali nakon odličnog  udarca Silvia Lukića nije bilo potrebe za njegovom intervencijom jer je lopta prohujala uz samu vratnicu, dok je na suprotnoj strani, u 39. minuti, Marić također odlično pucao iz slobodnog udarca s 20 metara, međutim pogodio je vratara Dalibora Lukića koji je loptu odbio u polje. Do kraja prvog dijela, u 40. minuti, gosti su bili najbliže pogotku kada je Šakanović igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudac Ješić pokazao na bijelu točku odakle je Vitković poslao loptu izvan okvira uz lijevu vratnicu.

Na početku drugog dijela, u 48. minuti, domaći su došli do prve prednosti kada je Ivan Blažević prihvatio odbijenu loptu na rubu 16-erca i smjestio je pod samu vratnicu iznad gostujućeg vratara Dalibora Lukića. U 58. minuti domaći su propustili još jednu dobru priliku kada je Marić izveo slobodni udarac s lijeve strane, s 25. metara, ali Todorović se nije dobro snašao na „petercu“ i prilika je propala, dok je nešto konkretniji bio u 65. minuti, međutim naciljao je samo vratnicu. Do promjene rezultata ipak je došlo u 71. minuti kada je Marić s desne strane ubacio dugu loptu u gostujući 16-erac gdje ju je prihvatio Robert Blažević i dobro ciljao donji desni kut vratara Dalibora Lukića koji je odbio loptu na koju je natrčao Graonić i na kraju je pospremio u mrežu. Također, odlična intervencija gostujućeg vratara viđena je i u 82. minuti kada je Ivan Blažević pucao s desetak metara, međutim u posljednjoj minuti iznenadila ga je Tunićeva lopta koja je završila u mreži za konačnih 3:0.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.