Češko Selo „upisalo“ i četvrtu prvenstvenu pobjedu Češko Selo „upisalo“ i četvrtu prvenstvenu pobjedu
PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u 6. kolu 3. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Petrovca od koje su bili bolji 2:0. Domaći su... Češko Selo „upisalo“ i četvrtu prvenstvenu pobjedu

PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u 6. kolu 3. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Petrovca od koje su bili bolji 2:0.

Domaći su prvi puta ozbiljnije priprijetili u 19. minuti kada je Tokić iz slobodnog udarca s 25 metara ubacio upotrebljivu loptu na „petarac“ gostiju odakle ju je Blažević glavom uputio pokraj vratnice. Nakon toga, u 29. minuti, gosti su bili u prigodi kada je u gužvi pred domaćim vratima lopta došla do Kelave koji je odlično pucao, a isto tako i vratar Klimenta obranio i lopta se odbila do Bezuha koji je potegnuo iz prve, ali najgore je spasio blok domaćih igrača. „Kazna“ za to stigla je na drugoj strani dvije minute kasnije kada se Blažević na lijevoj strani izborio za loptu koja je došla do Todorovića na rubu 16-erca koji nije oklijevao i uhvativši gostujućeg vratara Beloševića na „krivoj nozi“ pospremio je u mrežu. Do kraja poluvremena, u 43. minuti, gosti su mogli doći do poravnanja kada je Sigur ubacio loptu na domaći „peterac“ odakle ju je Kunstl glavom skrenuo tik uz vratnicu.

U drugom dijelu, u 55. minuti, domaći su ponovo bili u prigodi kada je Blažević s ruba kaznenog prostora, s lijeve strane, u sredini pronašao Miočevića, ali nakon dobrog udarca glavom lopta je preletjela iznad vratnice. Isti igrač zaprijetio je i u 61. minuti u dobrom prodoru po desnoj strani, ali nakon udarca pogodio je samo vratnicu. U 77. minuti i gosti su došli do prigode kada je u konačnici Grgac sam krenuo prema domaćim vratima i prebacio vratara Klimentu, ali na putu u praznu mrežu Raić je s crte izbacio loptu u polje. Završna uzbuđenja zbila su se u samoj završnici, odnosno u 90. minuti Brkić se sam izborio za poziciju na rubu 16-erca i onda matirao vratara Beloševića, a u sudačkoj nadoknadi gosti su pokušali barem smanjiti rezultat, ali Grgac je iz slobodnog udarca s 25 metara za malo prebacio vrata.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.