Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
hajropočast

Čestitka Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje

PETRINJA – Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 25. obljetnice VRO „Oluja“, Dana hrvatskih branitelja i 29. obljetnice ustrojavanja Zbora narodne garde Petrinja, prigodnu čestitku svim Petrinjkama i Petrinjcima uputio je i predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje, Hajrudin Kulašić.

„Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje upućuje iskrene čestitke povodom 5. kolovoza – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, Dana hrvatskih branitelja i 29. obljetnice ustrojavanja Zbora narodne garde Petrinja te sutrašnjeg 6. kolovoza – Dana oslobođenja Petrinje. U ovim danima, s ponosom se prisjećamo povijesnih trenutaka stvaranja slobodne hrvatske države u kojima su sudjelovali i pripadnici bošnjačke nacionalne manjine. Posebnu počast i zahvalnost iskazujemo svima koji su svoje živote utkali u mir i slobodu u kojima danas živimo. Na svima nama je da im zahvalimo zajedno gradeći bolju i prosperitetniju budućnost u kojoj će svaki građanin moći dostojanstveno živjeti“, rekao je predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje, Hajrudin Kulašić koji je kao satnik Hrvatske vojske i sam bio sudionik Domovinskog rata i VRO „Oluja“.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

Provala u radne strojeve

HRVATSKI ČUNTIĆ – S utorka na srijedu, 1./2. prosinca, na petrinjskom području u mjestu Hrvatski

X