Čestitku povodom Ramazanskog Bajrama uputio Hajrudin Kulašić Čestitku povodom Ramazanskog Bajrama uputio Hajrudin Kulašić
PETRINJA – Bajramsku čestitku je svim Bošnjakinjama i Bošnjacima te ostalim pripadnicima islamske vjeroispovijesti uputio predstavnik Bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje Hajrudin Kulašić s riječima... Čestitku povodom Ramazanskog Bajrama uputio Hajrudin Kulašić

PETRINJA – Bajramsku čestitku je svim Bošnjakinjama i Bošnjacima te ostalim pripadnicima islamske vjeroispovijesti uputio predstavnik Bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje Hajrudin Kulašić s riječima „Bajram Šerif Mubarek Olsun“:

„Ovo je Ramazanski bajram. Znači, poslije trideset dana totalnog posta, od ujutro prije izlaska sunca, pa navečer do zalaska sunca, u ovakvim vremenskim uvjetima, toplina i dugačak dan. Divim se ljudima koji su uz sve svoje svakodnevne poslove uspjeli postiti taj mjesec ramazana što daje veću čar veselju bajrama. I želim da svi vjernici bajramske dane provedu u krugu svoje obitelji.“, dodao je Kulašić.

Kulašić je također poručio vjernicima da ne zaborave šehide, pokojnike, sve one koji su poginuli u ratu u Bosni i Hercegovini, a također i u Hrvatskoj.

Kulašić je pozvao sve zainteresirane da u nedjelju s početkom u 19 sati dođu na Bajramski koncert u Kazalištu 21.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.