Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Četiri prometne nesreće u kojima su sudjelovali alkoholizirani vozači

SISAK – Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave sisačko-moslavačke, dogodilo se ponovno niz prometnih nesreća u kojima su sudjelovali alkoholizirani vozači. U petak, 17.srpnja oko 12.50 sati u Kutini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 35-godišnji vozač, koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim vozilom. On je uslijed neprilagođene brzine, po izlasku iz zavoja, sletio van kolnika i udario u reklamni pano, zaštitnu kutiju i ventil plinskog voda, a potom i u betonsku ogradu. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen.

Samo 10 minuta poslije, u mjestu Donja Čemernica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 30-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,45 promila upravljao osobnim vozilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole. On je uslijed neprilagođene brzine sletio u kanal.

Istoga dana, oko 21 sat, u mjestu Selište Kostajničko, prometnu nesreću izazvao je 58-godišnjak s područja Sunje. Naime, on je pod utjecajem alkohola od 1,03 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, sletio u odvodni kanal i potom udario u betonski most. U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Sljedećeg dana, 18. srpnja, oko 14.45 sati, u mjestu Žirčica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 47-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracije. Dolaskom do oštrog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku, uslijed čega je prešao u suprotnu prometnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI