Članovi HPD-a „Zrin“ probili se kroz šikare Gvozdanskog Članovi HPD-a „Zrin“ probili se kroz šikare Gvozdanskog
PETRINJA/GVOZDANSKO – U maglovitu subotu, 9. veljače 2019. godine u 8.00 sati ujutro krenulo je sedam članova HPD-a “Zrin” preko Gline u Gvozdansko. Tamo... Članovi HPD-a „Zrin“ probili se kroz šikare Gvozdanskog

PETRINJA/GVOZDANSKO – U maglovitu subotu, 9. veljače 2019. godine u 8.00 sati ujutro krenulo je sedam članova HPD-a “Zrin” preko Gline u Gvozdansko. Tamo ih je dočekala velika skupina sisačkih planinara koji su išli istim smjerom kao i oni – preko Beka do Goletnih rudina. Već nakon prve šikare i ozbiljnijeg uspona rastali su se i članovi HPD-a Zrin krenuli su  ispred njih.

Kroz maglu, kupine i šiblje brzo su se probijali i penjali, a tako se i magla razilazila. Na Goletnim rudinama dočekao ih je prekrasan pogled u kojem su uživali, a nakon malo sunčanja, jela i pila, slijedilo je spuštanje u Gvozdansko, opet kroz grmlje i šipražje.

Složna ekipa odlučila se nagraditi ćevapima u susjednoj državi pa su, kako su nam otkrili, masnih šapa i punih trbuha tek u noć stigli u Petrinju, a kažu kako će ići opet sljedeće godine.

To nas uopće ne čudi, jer kad pogledate kakve su fotografije snimili tijekom ovog svog zanimljivog puta, poželjet ćete i vi s njima. Zato, toplo preporučamo da pogledate foto galeriju.

 

Izvor i foto: HPD ZRIN

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.