Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen u Sisku Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen u Sisku
SISAK – Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24.obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, brojna izaslanstva su zapalila svijeće u Parku dr.Franje Tuđmana... Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen u Sisku

SISAK – Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24.obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, brojna izaslanstva su zapalila svijeće u Parku dr.Franje Tuđmana u Sisku, kao što su zapalili svijeće i položili vijence kod središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac. Počast poginulima odali su predstavnici Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja grada Sisak i Sisačko-moslavačke županije, izaslanstvo Grada Siska, Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, Policijske uprave Sisačko-moslavačke. Koordinacija braniteljskih udruga Sisačko-moslavačke županije i predstavnici političkih stranaka.

Ivan Celjak je ovim putem uputio prigodnu čestitku svim građankama i građanima Sisačko-moslavačke županije povodom nadolazećih dana. „Oluja je zakonita i politički opravdana i moralno ispravna veličanstvena Vojno-redarstvena operacija kojom su hrvatski branitelji osigurali mir, neovisnost i slobodu hrvatskom narodu. To je potvrđeno presudom Haškog suda našim generalima Čermaku, Gotovini i Markaču. Danas se s poštovanjem i zahvalnošću prisjećamo hrvatskih branitelja, a osobito onih hrvatskih branitelja koji su položili svoje živote za našu neovisnost i samostalnost. Ovom prilikom čestitam svim Hrvaticama i Hrvatima, žiteljima Sisačko-moslavačke županije, a osobito hrvatskim braniteljima, Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“, kazao je Celjak.

Prigodnu molitvu kod Središnjeg križa predvodio je župnik župe sv. Josipa Radnika Galdovo, fra Mihael Pavić.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.