Danas moguće probijanje zvučnog zida Danas moguće probijanje zvučnog zida
Iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske obavijestili su kako će, u okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti aviona MIG-21 u četvrtak, 17. svibnja 2018.... Danas moguće probijanje zvučnog zida

Iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske obavijestili su kako će, u okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti aviona MIG-21 u četvrtak, 17. svibnja 2018. od 9 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti  tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.