Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Danas nema novooboljelih od COVID-19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan u našoj županiji nema novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti COVID-19. Podsjetimo kako je trenutno na području naše županije aktivno pet slučajeva pacijenata pozitivnih na koronavirus. Kod svih pacijenata poznat je izvor zaraze i evidentirani su svi kontakti te su stavljeni pod zdravstveni nadzor tipa samoizolacije.

„Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije moli sve žitelje županije neka se i dalje pridržavaju preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, naročito onih koji se odnose na korištenje zaštitnih maski u javnom prijevozu te svim zdravstvenim ustanovama. Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih nas“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X