Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Danas potvrđeno devet novooboljelih od COVID-a 19

Prema podacimaStožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo devet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Od stanovnika Sisačko-moslavačke županije oboljelo je sedam osoba. Jedna osoba je iz susjedne Bosne i Hercegovine koja privremeno zbog građevinskih radova boravi u Sisku, a jedna osoba je s područja Šibensko-kninske županije.

Od sedam osoba s područja naše županije, četiri osobe su s područja općine Dvor te po jedna osoba s područja općine Hrvatska Dubica, grada Gline i općine Majur.

„I dalje podsjećamo kako je zdravstveno-socijalno odgovorno ponašanje, obveze pravilnog nošenja maski, dezinfekcija ruku i mobitela, socijalna distanca i druge preporuke u ovo vrijeme epidemije sastavni dio življenja. Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X