Deset medalja za hrvače Petrinje na 16. „Gospić open“-u Deset medalja za hrvače Petrinje na 16. „Gospić open“-u
GOSPIĆ – U Gospiću je održan tradicionalni hrvački turnir 16. „Gospić open“ na kojem je nastupilo 186 natjecatelja iz 6 zemalja iz 22 kluba... Deset medalja za hrvače Petrinje na 16. „Gospić open“-u

GOSPIĆ – U Gospiću je održan tradicionalni hrvački turnir 16. „Gospić open“ na kojem je nastupilo 186 natjecatelja iz 6 zemalja iz 22 kluba iz Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Mađarske.

Na turniru je sudjelovalo i 16 članova Hrvačkog kluba „Petrinja“ koji su pojedinačno osvojili pet „zlata“, jedno „srebro“ i četiri „bronce“, dok su u momčadskom poretku ukupno treći.

Rezultati su:

Dominik Vrbanac (28 kg početnici) 1. MJESTO
FilipMikulić (33 kg ml. dječaci) 2. MJESTO
Nikola Krajčinović (33 kg ml. dječaci) 3. MJESTO
David Hlatki (49 kg ml. dječaci) 3. MJESTO
Jakov Kadečka (54 kg ml. dječaci) 1. MJESTO
Teo Tomas (76 kg st. dječaci) 3. MJESTO
Luka Jandrić (63 kg kadeti) 3. MJESTO
Kristijan Prečanica (76 kg kadeti) 1. MJESTO
Emil Osmanagić (100 kg kadeti) 1. MJESTO
Veronika Dragaš ( 52 kg djevojke) 1. MJESTO

Osim njih još su nastupili, uz malo manje sportske sreće: Gabrijel i Valentino Vidović, Leon Kadečka, Lovro Glavaš, Dominik Radenić i Stefan Juzbašić, a vodili su ih treneri: Vinko Kadečka, Senad Mujagić i Vedran Mitrović.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.