Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dino

Dino Lihić novo je lice u redovima petrinjske Mladosti

PETRINJA – Dino Lihić dvadesettrogodišnji zadnji vezni, nakon oporavka od teške ozljede vraća se na teren, a u redove petrinjskih „zelenih“, kao slobodan igrač, dolazi iz drugoligaša Kustošije.

Dobrodošlicu u klub zaželio mu je Neven Žužić, predsjednik „Mladosti“: „Čast nam je da je došao takav igrač iz Druge lige, iz Kustošije. Zbog ozljeda i pojedinih igrača koji su otišli, a znamo da su otišli Budan i Horvatin, uprava je morala reagirati i dovesti novog igrača, ali nećemo stati samo na ovome i još će doći jedan do dva pojačanja i nadamo se boljim rezultatima.“

Nakon potpisivanja „papira“ Dino je o svom nogometnom putu kazao: „Počeo sam najprije u Dinamu, tamo sam bio prve dvije godine svoje nogometne karijere, onda sam otišao u HAŠK i tamo sam, sa 16 godina, odigrao svoje prve seniorske minute, nakon polusezone sam otišao u Goricu, tamo sam igrao dvije godine i nakon toga sam pola godine igrao u Stupniku, zatim u Sesvete, te nakon toga Kustošija i sada sam došao ovdje. Očekujem da ću opravdati povjerenje koje sam ovdje dobio i da se nakon ozljede vratim na stare staze i igram onako kako sam igrao prije.“

Ukoliko se što prije riješi i potrebna papirologija oko registracije Dino bi za Petrinjce mogao zaigrati već u subotu, 12. listopada, kada Mladost dočekuje Špansko, a u najgorem slučaju onda će premijeru imati u slijedećem kolu kada Mladostaši gostuju kod Vinogradara.

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X