Dječak s biciklom pao u kanal oborinskih voda Dječak s biciklom pao u kanal oborinskih voda
ILOVA – U petak, 09. kolovoza oko 17 sati, na kutinskom području u mjestu Ilova došlo je do nesretnog slučaja u kojemu je osmogodišnjak,... Dječak s biciklom pao u kanal oborinskih voda

ILOVA – U petak, 09. kolovoza oko 17 sati, na kutinskom području u mjestu Ilova došlo je do nesretnog slučaja u kojemu je osmogodišnjak, državljanin Njemačke zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život. Naime, do nesretnog slučaja je došlo dok je vozeći bicikl pao sa drvenog pješačkog mosta u kanal oborinskih voda, dubok oko 1,7 metara. Dječak je prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, gdje je zadržan na liječenju. O ovom slučaju policija će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće. 

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.