DNCE i Nicki Minaj predstavljaju singl „Kissing strangers“ DNCE i Nicki Minaj predstavljaju singl „Kissing strangers“
DNCE predstavljaju potpuno novu pjesmu – „Kissing Strangers“ ft. Nicki Minaj! Nakon što su svijet osvojili hit-singlom „Cake By The Ocean“, a zatim krajem... DNCE i Nicki Minaj predstavljaju singl „Kissing strangers“

DNCE predstavljaju potpuno novu pjesmu – „Kissing Strangers“ ft. Nicki Minaj! Nakon što su svijet osvojili hit-singlom „Cake By The Ocean“, a zatim krajem prošle godine objavili i debi-album „DNCE“, ova multiplatinasta skupina predstavlja potpuno novu pjesmu i pop-poslasticu – singl „Kissing Strangers“, nastao u suradnji s Nicki Minaj!

Produkciju novog singla potpisuje švedski duo Mattman & Robin, koji su već surađivali s DNCE i na njihovom debi albumu („Cake by the Ocean“, „Good Day“, „Naked“). Skupina je kroz video-teaser ovih dana potvrdila i kako uskoro objavljuju prateći videospot, u kojem se pojavljuje internet-senzacija – pas Doug The Pug.

Komentari

Mario Gršić Direktor / Novinar / Voditelj

Svoj put na Petrinjskom radiju započinje kao student, a nakon pet godina dobiva priliku za zaposlenje. Osim što ga možete čuti u radijskom eteru, ponekad vidjeti i na novinarskom terenu, uređuje još glazbenu emisiju Slušaonica kao i emisiju o svakodnevnim životnim pričama I to je život. Od 2016.godine postaje direktor Petrinjskog radija.