Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicatrijaza

Do daljnjega obustavljene narudžbe na prve preglede u sisačkoj Bolnici

U Općoj bolnici Dr.Ivo Pedišić Sisak do daljnjega su obustavljene narudžbe na prve preglede, kontrolne preglede i dijagnostičke pretrage, osim u slučaju ako se radi o prvoj postoperativnoj kontroli, kontroli trudnice, obradi onkoloških bolesnika i/ili obradi kod sumnje na malignu bolest i ukoliko se radi o pacijentu s hitnim stanjem ili pacijentu koji je upućen od strane liječnika epidemiologa.

„Ukoliko dolazite u Opću bolnicu Sisak, jedini ulaz za pacijente je ulaz iz ulice Josipa Jurja Strossmayera, jer svi pacijenti nužno moraju proći kroz trijažne šatore, upravo sa svrhom sprečavanja širenja epidemije velikih razmjera“, poručuju iz sisačke Opće bolnice te dodaje kako do daljnjega, obzirom na epidemiološku situaciju, primaju samo hitne i neodgodive pacijente. Za sve dodatne informacije možete nazvati pozivni centar Opće bolnice Sisak od 8 do 16 sati ili bolničku centralu na broj 044/553-100.

Također iz Bolnice dodaju kako sve osobe koje dolaze u sisačku Bolnicu moraju proći postupak trijaže od strane stručnih i ovlaštenih djelatnika. „Zbog pojačane kontrole ulaska u bolnicu i očekivanog nastanka gužvi, mole se pacijenti da, ukoliko je moguće, odgode dolazak u Bolnicu do prestanka protuepidemijskih mjera“, dodaju iz sisačke Opće bolnice.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X