Došlo do promjene! Komarci se zaprašuju večeras od 19 do 21 sat! Došlo do promjene! Komarci se zaprašuju večeras od 19 do 21 sat!
PETRINJA – Iz tvrtke  „EKO-DERATIZACIJA“ su upravo izvijestili kako će se zbog tehničkih razloga predviđeni tretman komaraca na potezu Mošćenica – gradsko područje do centra,... Došlo do promjene! Komarci se zaprašuju večeras od 19 do 21 sat!

PETRINJA – Iz tvrtke  „EKO-DERATIZACIJA“ su upravo izvijestili kako će se zbog tehničkih razloga predviđeni tretman komaraca na potezu Mošćenica – gradsko područje do centra, te prema jugu do raskrižja za Hrastovicu

za 11.07.2019. u ranojutarnjim terminu obaviti u kasno poslijepodnevnom terminu od 19:00 do 21:00.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanje te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca u vremenu od 18:00 do 24:00 sati

U slučaju loših vremenskih prilika u planiranom terminu, akcija suzbijanja krilatica odgoditi će se do prvog sljedećeg povoljnog termina, o čemu ćemo poslati obavijesti.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.