Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i djevojkom Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i djevojkom
STARA SUBOCKA – Zbog razbojničke krađe i teške krađe, počinjene na novljanskom području u nedjelju, 17. veljače u poslijepodnevnim satima, kazneno su prijavljeni 18-godišnji... Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i djevojkom

STARA SUBOCKA – Zbog razbojničke krađe i teške krađe, počinjene na novljanskom području u nedjelju, 17. veljače u poslijepodnevnim satima, kazneno su prijavljeni 18-godišnji mladić i djevojka. Njih se sumnjiči da su u Staroj Subockoj iz otključane kuće 80-godišnjakinje, koja se nalazila u dvorištu, ukrali novac.

Pola sata kasnije su u Starom Grabovcu iskoristili trenutnu odsutnost 54-godišnje žene te joj iz kuće ukrali nakit. Dolaskom vlasnice mladić ju je odgurnuo i pobjegao, dok je djevojku uspjela zadržati do dolaska policije. U ovom naguravanju osumnjičeni su 54-godišnjakinju lakše ozlijedili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je se za 18-godišnjakom provode intenzivne mjere traganja.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.