Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem
SISAK – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem. Njega su u Sisku... Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem

SISAK – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim mladićem. Njega su u Sisku u poslijepodnevnim satima jučer, 11. listopada, zatekli policijski službenici u posjedu ukupno 538 grama marihuane te ga uhitili. Istraživanjem je utvrđeno da je droga, koja je od njega oduzeta, bila namijenjena daljnjoj preprodaji. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policiji je prijavljena krađa, počinjena od početka ove godine do 9. listopada u mjestu Pecka, općina Topusko, gdje je nepoznati počinitelj s drvenog gospodarskog objekta 62-godišnjeg vlasnika demontirao i ukrao dva kubna metra hrastove građe. Vlasnik, od kojega je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna, a za kradljivcem se traga.

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je od 3. do 9. listopada u mjestu Blatuša na području Gvozda, iskoristio nepažnju 86-godišnjaka i iz otključane kuće ukrao novac. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.