Društveni dom u Brestu uskoro u novom sjaju Društveni dom u Brestu uskoro u novom sjaju
BREST – Društveni dom u Brestu sredinom svibnja ove godine uskoro bi trebao zasjati u novom sjaju, otkrila nam je Matea Papeš Pereković, povjerenica... Društveni dom u Brestu uskoro u novom sjaju

BREST – Društveni dom u Brestu sredinom svibnja ove godine uskoro bi trebao zasjati u novom sjaju, otkrila nam je Matea Papeš Pereković, povjerenica Mjesnog odbora Brest i dodaje kako mještani Bresta na uređenje ovog Doma čekaju već dulje vrijeme.

dombrestob1

„Kada sam imenovana povjerenicom, kada sam dobila ključeve Doma i vidjela u kakvom je stanju da se ništa nije u njemu radilo, odmah smo se dogovorili da Dom treba ići u obnovu. Podnijela sam zahtjev prema Gradu i zahvaljujući gradonačelniku Darinku Dumboviću sve je odmah dogovoreno. Radovi su skoro pri kraju. Radila se vanjska fasada i unutarnje uređenje. Postavljena je i nova te veća pozornica, a stara je uklonjena zbog dotrajalosti“, rekla nam je Papeš Pereković.

Radove je obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji se zahvalio mještanima Bresta na ovoj pokrenutoj inicijativi. „Kada su došli do mene i rekli da bi htjeli urediti dom za druženje i društvena događanja i kada sam došao i vidio da se tu dosta godina nije ulagalo, cijela ekipa u Brestu sada zna što žele. Vidio sam da se žele sami angažirati jer Brest to zaslužuje. Ovo će biti dobra poruka za sve ostale koji se žele također u Petrinji angažirati“, kazao je Dumbović i poručuje još jednom kako Brest ovo zaslužuje kako bi se mladi i svi ostali mještani Bresta mogli družiti u novouređenom domu.

dombrestob

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.