Društvo Naša djeca Petrinja započela s igraonicama za djecu do tri godine starosti Društvo Naša djeca Petrinja započela s igraonicama za djecu do tri godine starosti
  PETRINJA – Društvo Naša djeca Petrinja započelo je sa održavanjem igraonica za djecu do tri godine starosti. Voditeljica igraonice Ivana Kadečka, odgajateljica iz... Društvo Naša djeca Petrinja započela s igraonicama za djecu do tri godine starosti

 

PETRINJA – Društvo Naša djeca Petrinja započelo je sa održavanjem igraonica za djecu do tri godine starosti. Voditeljica igraonice Ivana Kadečka, odgajateljica iz Dječjeg vrtića Petrinjčica, nije krila zadovoljstvo odazivom na prvu igraonicu.  „Sretni smo zbog velikog broja djece i roditelja već na prvoj igraonici. Proveli smo divno vrijeme u igri i druženju, a to nam je jedan od najvažnijih ciljeva“, rekla je Kadečka.

Igraonicu je Društvo Naša djeca Petrinja organiziralo s ciljem obogaćivanja sadržaja za djecu do 3 godine i njihove roditelje, poticanja i razvijanja dječje igre, upoznavanja roditelja i međusobne razmjene iskustava. S obzirom na stručno vodstvo odgojiteljice, tijekom radionice roditelji imaju priliku dobiti odgovore na pitanja s kojima se susreću, a vezana uz odgoj i poticanje cjelokupnog razvoja djece kroz igru, te uključivanja djece u svakodnevne aktivnosti u kojima djeca od najranije dobi najviše uče – imitirajući svoje roditelje.

Na budućim igraonicama će biti organizirane brojne aktivnosti, a jedna od njih je i izrada didaktičkih igračaka od recikliranih materijala koje su prema riječima odgojiteljice Kadečka djeci često puno zanimljivije od kupovnih, a roditeljima pristupačnije zbog cijene.

„Pozivamo roditelje da nam se pridruže i iduću srijedu od 17 – 18 sati u prostru Društva Naša djeca Petrinja.  S nestrpljenjem iščekujemo novu priliku za igru!“ poručuje Ivana Kadečka.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.