Državljanin Srbije vozio 217 km/h na autocesti pa kažnjen s 3000 kuna i zabranom vožnje u Hrvatskoj od šest mjeseci Državljanin Srbije vozio 217 km/h na autocesti pa kažnjen s 3000 kuna i zabranom vožnje u Hrvatskoj od šest mjeseci
U nedjelju, oko 13 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Mercedes, srpskih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Zagreba brzinom... Državljanin Srbije vozio 217 km/h na autocesti pa kažnjen s 3000 kuna i zabranom vožnje u Hrvatskoj od šest mjeseci

U nedjelju, oko 13 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil marke Mercedes, srpskih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 217 km/h upravljao 42-godišnji državljanin Srbije. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od šest mjeseci.

Jučer je oko 1 sat u noći, u Dvoru zatečen 50-godišnjak koji se pod utjecajem alkohola od 1,10 promila, bez reflektirajućeg prsluka po magli nepropisno kretao i zadržavao na kolniku. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja i samim time ugrožavati vlastitu i sigurnost ostalih sudionika u prometu, doveden je u policijsku postaju i u posebnoj prostoriji zadržan do otriježnjenja. Zbog počinjenih prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.