Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dumbovićtekst

Dumbović: „Hrvatska policija je bila temelj obrane….čestitam policijskim službenicima njihov dan…“

PETRINJA– Policija 29.rujna slavi svoj dan, blagdan Svetog Mihovila, svog zaštitnika. Tim povodom čestitku svim djelatnicima policije uputio je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Kada obilježavamo Dan hrvatske policije i  blagdan Svetog Mihovila, prisjećamo se vremena kad je u Domovinskom ratu stvarana neovisna Hrvatska, u čemu su hrvatski policajci dali svoj veliki doprinos. Hrvatska policija  je bila temelj obrane, posebno u samom početku borbe za našu slobodnu domovinu. Prisjećamo se i odajemo počast svim pripadnicima policije koji su dali svoje živote za slobodu koju danas uživamo. Čestitam svim policijskim službenicama i službenicima njihov dan i blagdan njihovog nebeskog zaštitnika Svetog Mihovila, zahvaljujem na njihovoj visokoj stručnosti i profesionalnosti, na održavanju mira i reda, kao i njihovom doprinosu da Petrinja bude siguran grad za sve koji u njemu žive“, poručio je Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X