Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
kulasicdumbovic2020

Dumbović: „Neka vam blagdan Kurban Bajram donese veselje i sreću….“

PETRINJA – Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović povodom Kurban Bajrama primio je predstavnika bošnjačke nacionalne manjine Hajrudina Kulašića i osobno mu čestitao Kurban Bajram riječima “Bajram Šerif Mubarek Olsun“.

„Neka vam blagdan Kurban Bajram donese veselje i sreću, a u ovo izazovno vrijeme pandemije  pruža nam i posebnu priliku za osobni rast, strpljivost i jačanje obzira prema bližnjima i zajednici. Želimo vam da ovaj veliki blagdan s radošću i u blagostanju svoga doma provedete sa svojim najbližima. Međusobno poštovanje i zajedništvo neka budu put očuvanja općeljudskih vrijednosti i borbe za dobro svakoga čovjeka“, poručio je Dumbović.

Predstavnik bošnjačke nacionalne manjine Hajrudin Kulašić zahvalio je na prijemu gradonačelnika i na upućenoj Bajramskoj čestitki svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X