Dva Megana i Toledo sudjelovali u prometnoj nesreći kod Novog Selišta Dva Megana i Toledo sudjelovali u prometnoj nesreći kod Novog Selišta
PETRINJA – Samo materijalna šteta posljedica je prometne nesreće koja se dogodila u subotu, 12. kolovoza, oko 12.45 sati, u ulici Matije Gupca, na... Dva Megana i Toledo sudjelovali u prometnoj nesreći kod Novog Selišta

PETRINJA – Samo materijalna šteta posljedica je prometne nesreće koja se dogodila u subotu, 12. kolovoza, oko 12.45 sati, u ulici Matije Gupca, na raskršću na ulazu u petrinjsko prigradsko naselje Novo Selište.

Do nesreće je došlo kada vozač osobnog vozila Renault Megan, austrijskih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Gline nije propustio osobno vozilo Seat Toledo, njemačkih registracijskih oznaka, koje je dolazilo iz pravca grada i koje je nakon udara odbačeno na zaustavljeno vozilo Renault Megan, sisačkih registracijskih oznaka, čiji je vozač na raskršću, iz pravca Bresta, čekao uključenje u promet.

Zbog očevida, kojeg su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja, promet je tim dijelom ceste bio otežan i kretao se jednim kolničkim trakom.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.