Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Dva novooboljela pacijenta u Sisačko-moslavačkoj županiji, još jedna osoba ozdravila

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u protekla 24 sata na području naše županije imamo dva novooboljela pacijenta od zarazne bolesti COVID-19. Oba pacijenta su s područja grada Siska.

Od 30 pacijenata s područja naše županije, 10 pacijenata je ozdravilo, od čega šest iz Siska, dva iz Petrinje, jedan pacijent iz Novske te jedan pacijent s područja Općine Velika Ludina, te tako sada na području naše županije imamo 20 pozitivnih pacijenata.

„Kod trgovačkih centara, tržnica i šetnica velike su gužve, velik broj ljudi u bližem kontaktu, bez maski nekritičkog oblika ponašanja u ovim ozbiljnim prilikama, stoga se apelira na sve stanovnike da provode socijalno odgovorno ponašanje i dosljedno provode sve preporuke i naputke Nacionalnog kriznog Stožera. Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi osvijesti i disciplini svih stanovnika“, ističu iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X