Dvije provale u trgovine mješovite robe Dvije provale u trgovine mješovite robe
STARA SUBOCKA/KRAPJE – U noći s ponedjeljka na utorak, 5./6. studenoga u mjestu Stara Subocka, na novljanskom području, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu... Dvije provale u trgovine mješovite robe

STARA SUBOCKA/KRAPJE – U noći s ponedjeljka na utorak, 5./6. studenoga u mjestu Stara Subocka, na novljanskom području, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao cigarete, duhan, alkoholna pića i kavu te novac iz registar blagajne, počinivši štetu od oko 22.000 kuna.

Iste noći je u Krapju, općina Jasenovac, također provaljeno u trgovinu, iz koje je ukradeno oko 150 šteka cigareta i registar kasa s pologom. Odgovorna osoba trgovine, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 35.500 kuna. Za provalnicima se traga.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.