Dvije teško ozlijeđene osobe u Novoselskoj ulici u Sisku Dvije teško ozlijeđene osobe u Novoselskoj ulici u Sisku
SISAK – U petak, 14. lipnja, oko 9.50 sati, na državnoj cesti D224 u Novoselskoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća s dvije... Dvije teško ozlijeđene osobe u Novoselskoj ulici u Sisku

SISAK – U petak, 14. lipnja, oko 9.50 sati, na državnoj cesti D224 u Novoselskoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća s dvije teško ozlijeđene osobe.

Nesreća se dogodila kada je 69-godišnji muškarac, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracija, ulaskom u blagi desni zavoj vozilom prešao na suprotni prometni trak, na kojemu je došlo do udara prednje lijeve strane njegovog vozila u prednju lijevu stranu osobnog automobila sisačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnja vozačica.

Tom je prilikom 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je 54-godišnjakinja teško ozlijeđena, a maloljetni putnik iz njenog vozila je lakše ozlijeđen. Alkotestiranjem vozačice utvrđeno je da nije bila pod utjecajem alkohola, dok alkotestiranje 69-godišnjaka zbog težine njegovih ozljeda nije bilo moguće obaviti.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 69-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.